Handtekeningen aanmaken met een csv-bestand

Werk je in een groot bedrijf en wil je in één keer veel e-mailhandtekeningen aanmaken? Dan  kun je dat handmatig doen, zoals je hier leest. Gelukkig kan het ook een stuk efficiënter: door een csv-bestand te uploaden. 

Voeg een csv-bestand toe met daarin alle gegevens die je wilt gebruiken voor je e-mailhandtekeningen en ons systeem genereert de handtekeningen automatisch. Hoe dat precies werkt? Door de volgende stappen te volgen, genereer je eenvoudig een groot aantal handtekeningen met een csv-bestand.

 1. Open de gewenste template in Estampida

  Ga in Estampida naar Templates. Kies vervolgens welke template je wilt gebruiken om handtekeningen aan te maken.

 2. Open je spreadsheet programma

  Om een csv-bestand te maken, kun je gebruik maken van Excel, Google Spreadsheets of Numbers. Open jouw spreadsheet-programma naar keuze en start met een lege sheet.

 3. Sheet vullen

  Vul de gegevens in voor iedereen waarvoor je een e-mailhandtekening wilt aanmaken. Maak voor elke handtekening een aparte regel aan. Vul de kolommen met de gegevens die gebruikt moeten worden voor de handtekening. Houd hiervoor de volgorde aan van de invulvelden in Estampida, zoals je ziet in onderstaande afbeelding.

 4. Sla op als csv-bestand

  Staan alle gegevens in de spreadsheet? Dan ben je klaar om er een csv-bestand van te maken. Dat doe je door bovenin je scherm te kiezen voor Bestand en vervolgens voor Exporteer. Selecteer het csv-bestandstype en sla op.

 5. Upload de csv

  Nadat je het csv-bestand hebt aangemaakt, hoef je het alleen nog maar te uploaden naar Estampida. Dat doe je via de optie Of voeg in bulk toe via een csv-bestand. Nadat je deze optie kiest, opent er een pop-up waarin je het bestand kunt uploaden. Klik nu op Genereer. Je nieuwe e-mailhandtekeningen verschijnen vervolgens vanzelf in de lijst.E-mailhandtekening toevoegen in Estampida

Nu je alle handtekeningen hebt aangemaakt ben je klaar om ze te downloaden en in te stellen binnen je e-mailprogramma. 

Lees hier hoe jij je handtekening instelt binnen het e-mailprogramma dat je gebruikt

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e-mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.

Begin meteen