Technische eisen voor een e-mailhandtekening

Een e-mailhandtekening is een belangrijk onderdeel van zakelijke e-mails. Het ontwerpen van een goede e-mailhandtekening is niet alleen van belang voor de uitstraling van je bedrijf, maar ook voor de technische aspecten ervan. Hier zijn enkele technische eisen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van een e-mailhandtekening.

Denk aan het formaat van je afbeeldingen

Ten eerste moet de grootte van de e-mailhandtekening worden beperkt. Overmatig gebruik van afbeeldingen en opmaak kan de grootte van de e-mailhandtekening aanzienlijk vergroten, wat de laadtijd van de e-mail kan vertragen. Daarom is het van belang om de afbeeldingen en opmaak tot een minimum te beperken en de bestandsgrootte te minimaliseren.

Responsive e-mailhandtekening

Ten tweede is het van belang om een responsive e-mailhandtekening te ontwerpen. Dit betekent dat de e-mailhandtekening zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop de e-mail wordt bekeken, ongeacht of dit een desktop, laptop, tablet of smartphone is. Dit voorkomt dat de e-mailhandtekening wordt afgekapt of vervormd op verschillende apparaten.

Zorg voor correcte HTML-code

Ten derde moet de e-mailhandtekening voldoen aan de standaardrichtlijnen voor HTML-codering. Dit betekent dat de e-mailhandtekening correct is opgemaakt en gestructureerd volgens de HTML-standaard. Door het correct toepassen van HTML-codering kan de e-mailhandtekening door alle e-mailclients correct worden weergegeven en voorkom je problemen met het weergeven van de inhoud.

Test je e-mailhandtekening

Tot slot is het belangrijk om de e-mailhandtekening te testen op verschillende e-mailclients en apparaten om ervoor te zorgen dat deze correct wordt weergegeven en naar behoren werkt. Door rekening te houden met deze technische eisen kun je een professionele en functionele e-mailhandtekening ontwerpen die voldoet aan de standaarden van de industrie en die goed wordt weergegeven op verschillende apparaten.

Wanneer je e-mailhandtekening maakt met ons platform hoef je je over het bovenstaande niet druk te maken. Afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd en door ons gehost. De HTML is helemaal in orde, volledig responsive en op alle devices en in alle clients getest.

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e-mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.

Begin meteen