TipsTipsTipsTipsTipsTips

Abonnementen

We bieden 4 soorten abonnementen aan:

  • Free (gratis)
  • Management
  • Marketing
  • Enterprise

De abonnementsvormen hebben gebruikslimieten op het aantal te gebruiken templates en e‑mailhandtekeningen. Wanneer je aan een van deze limieten zit, kun je deze eenvoudig verhogen door je abonnement uit te breiden. Op die manier betaal je alleen voor wat je gebruikt.

De prijzen van de verschillende abonnementsvormen en bijhorende gebruikslimieten vind je op deze pagina.

Free

Met ons gratis abonnement kun je een beperkt aantal e‑mailhandtekeningen aanmaken op basis van een van onze standaard templates. Deze abonnementsvorm is qua limieten niet op te hogen.

Management

Het Management abonnement kun je e‑mailhandtekeningen maken op basis van je eigen ontwerp met onze template builder. Uiteraard kun je ook kiezen uit onze standaard templates.  

Marketing

Met het Marketing abonnement kun je (naast alle Management-fucntionaliteiten) ook bannercampagnes draaien in je e‑mailhandtekeningen. Op die manier kun je vacatures promoten, evenementen pluggen, feedback verzamelen, noem maar op. En dit is allemaal centraal te regelen vanuit ons platform.

Enterprise

Als je kiest voor het Enterprise plan, maken we op maat een prijs. Ook stellen we dan onze API open voor geavanceerde integratiemogelijkheden.

Abonnement wijzigen

Je kunt je abonnement wijzigen via je Estampida account. Ga hier voor na inloggen naar Account en vervolgens onder abonnement naar Abonnement wijzigen.

Je abonnement aanpassen in Estampida

In bovenstaand scherm kun je vervolgens je abonnementsvorm en -aantal aanpassen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e‑mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.