Accounts

Heb je nog geen account? Vraag ‘m dan eerst even hier aan! Verder nog vragen? Hopelijk vind je hieronder het antwoord!

Kan ik anderen toegang geven tot het account van onze organisatie?

Op dit moment kan er per organisatie maar een gebruiker toegang hebben tot een account.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Dit kan door een mail te sturen naar hello@estampida.nl met het e-mailadres dat bij ons is geregistreerd. Binnen 30 dagen verwijderen we dan alle informatie van je account uit onze systemen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt je wachtwoord herstellen via de inlogpagina. Klik daar op [Wachtwoord vergeten?]. Je kunt dan met je e-mailadres of gebruikersnaam je wachtwoord herstellen.

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e-mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.

Begin meteen