TipsTipsTipsTipsTipsTips

Campagnes aanmaken en instellen

Heb je alle voorbereidingen voor je campagne afgevinkt? Dan kun je de campagne instellen op ons platform.

Benodigde tijd: 5 minuten

 1. Ga naar Campagnes

  Om een nieuwe campagne aan te maken ga je naar Campagnes. Kies vervolgens voor Nieuwe campagne. Je komt dan in onderstaand scherm.

 2. Upload je banner

  Sleep een bestand naar het grijze vlak of klik op kies bestanden om je banner te uploaden. Deze wordt dan direct ingesteld als banner voor je campagne.Een nieuwe banner campagne aanmaken in je e-mailhandtekening met Estampida

 3. Stel de doel-URL in

  In de campagne kun je nu de doel-URL instellen. Dit is de link waar de banner naar gaat verwijzen. Meestal is dit een landingspagina op je website.

 4. Campagne inplannen

  Vul een start- en einddatum in. Campagnes worden alleen getoond in de periode tussen die twee datums. Vul wel altijd een begin en een einddatum in. Wanneer er geen einddatum bekend is kies dan een datum in de verre toekomst.

 5. Campagne koppelen aan een template.

  Wanneer je bovenstaande stappen hebt ingesteld, kun je de campagne op een of meerdere templates activeren. Dit doe je door de switch aan het begin van de regel om te zetten.
  Een ingeplande campagne in Estampida

De campagne wordt dus alleen zichtbaar tussen de start- en einddatum in de templates die zijn geactiveerd. Na het activeren van de campagnes hoef je de e‑mailhandtekening niet opnieuw in te stellen in je e‑mailprogramma.

Hoera, je campagnes lopen nu! Benieuwd wat de resultaten zijn? Lees hier hoe je campagnes kunt monitoren.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e‑mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.