Campagnes activeren en inplannen

Tot nu toe heb je je campagne ontworpen, aangemaakt en ingesteld. We zijn nog maar één stap verwijderd van het in gang zetten van de campagne. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de campagne activeren en koppelen aan de templates die je gebruikt binnen je organisatie. Dat doe je als volgt.

Benodigde tijd: 5 minuten

 1. Ga naar campagnes

  Ga vanuit je Dashboard naar Campagnes en kies de campagne die je wilt activeren. Onder Toon campagne in templates zie je de templates die geschikt zijn om je campagne in te tonen.
  Campagne aanpassen in Estampida

 2. Ken afbeeldingen toe

  Per template moet er een afbeelding van het juiste formaat worden toegevoegd. De afmeting van de afbeelding kan per template verschillen.

 3. Activeer de campagne

  Nadat je een afbeelding hebt ingesteld, kun je de campagne voor deze template activeren. Dit doe je door de switch aan het begin van de regel op groen te zetten.

Nadat je deze drie stappen hebt gevolgd, gaat je campagne van start. De campagne draait alleen tussen de start- en einddatum die je hebt gekozen. Nadat je de campagnes activeert, hoef je de e-mailhandtekening niet opnieuw in te stellen in je e-mailprogramma.

Hoera, je campagnes lopen nu! Benieuwd wat de resultaten zijn? Lees hier hoe je campagnes kunt monitoren.

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e-mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.

Begin meteen