TipsTipsTipsTipsTipsTips

Beginnen met Estampida

Estampida helpt je om de e‑mailhandtekeningen van je organisatie te beheren. Zo zorg je er eenvoudig voor dat iedereen binnen de organisatie dezelfde handtekening heeft. Daarbij maakt Estampida het mogelijk om de e‑mailhandtekeningen in je organisatie in te zetten als marketingtool door er banner-campagnes aan toe te voegen. 

Estampida is een web-based tool. Je hoeft daardoor geen software te downloaden. Een browser en een geldige account volstaan om aan de slag te gaan met Estampida. Per organisatie kun je één gebruiker aanmaken die het account beheert. Inloggen doe je hier. Nadat je inlogt, kom je in het dashboard terecht.

Dashboard

In het dashboard houd je het overzicht over je account. Je ziet er de templates en eventueel ook de campagnes van je organisatie. Als je een account hebt kun je één of meerdere templates gebruiken om e‑mailhandtekeningen aan te maken. Campagnes zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een Estampida Marketing-account.

Het dashboard van Estampida
Het dashboard van Estampida

Templates

Een template is een sjabloon dat je kunt gebruiken om e‑mailhandtekeningen aan te maken. Door gebruik te maken van een template, zorg je dat alle e‑mailhandtekeningen binnen je organisatie dezelfde uitstraling hebben. 

Je kunt de templates gebruiken om in één keer meerdere handtekeningen te genereren. Estampida genereert handtekeningen op basis van vaste gegevens (bijvoorbeeld het logo en de bedrijfsnaam) en de unieke gegevens per handtekening (bijvoorbeeld naam en telefoonnummer).

E‑mailhandtekening template

Campagnes (Alleen voor Estampida Marketing)

Door campagnes (of banners) toe te voegen aan je e‑mailhandtekening kun je verkeer naar je website genereren of een actie onder de aandacht brengen. Campagnes in e‑mailhandtekeningen werken hetzelfde als banner-campagnes op website. 

Met Estampida is het mogelijk om campagnes centraal in te plannen voor alle handtekeningen binnen je organisatie. Ook houden we voor je bij hoe vaak er wordt doorgeklikt op je campagnes. 

Banner campagne e‑mailhandtekening

Nu je de basisbegrippen van ons platform snapt, kun je aan de slag! Lees de artikelen hieronder om te leren hoe je ons platform gebruikt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e‑mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.