E-mailhandtekeningen downloaden en instellen

Nadat je een HTML-handtekening hebt gegenereerd via Estampida, ben je klaar om je nieuwe handtekening te gaan gebruiken. Daarvoor moet je de handtekening nog wel even downloaden en instellen binnen je e-mailprogramma.

Estampida - template

Een HTML-handtekening downloaden

Wanneer je een template naar keuze opent, krijg je alle aangemaakte handtekeningen voor dat template te zien. Aan het einde van de regel zie je een downloadknop staan waarmee je het HTML-bestand van de handtekening download.

Meerdere handtekeningen tegelijkertijd downloaden

Je kunt de handtekeningen één voor één downloaden, maar er is ook een optie om alle handtekeningen tegelijk te downloaden. Dat laatste doe je door bovenaan het overzicht te klikken op Genereer zip. Er verschijnt een link bovenin je scherm. Klik op deze link om het bestand te downloaden.

Instellen in e-mailprogramma’s

Hoe je een handtekening instelt binnen je e-mailprogramma is afhankelijk van het programma dat je gebruikt. In de meeste gevallen moet je de inhoud van het gedownloade HTML-bestand kopiëren en plakken naar de Handtekening-instellingen van je e-mailclient. 

Wil je stap voor stap zien hoe je een e-mailhandtekening instelt voor het e-mailprogramma dat jij gebruikt? Dat komt goed uit. Voor de meestgebruikte e-mailprogramma’s hebben we namelijk een aantal handige hulp-artikelen geschreven. Je vindt ze hier.

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e-mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.

Begin meteen