TipsTipsTipsTipsTipsTips

Standaard templates voor je e‑mailhandtekening

Door gebruik te maken van een van onze standaard templates ben je binnen een paar minuten helemaal up-and-running met je e‑mailhandtekeningen. Ook weet je zeker dat ze goed werken op alle devices en hoef je je geen zorgen te maken over hoe de handtekening er uit ziet in dark mode.

Kies in de stap ‘Nieuwe template’ voor ‘standaard template’. In het volgende scherm kun je kiezen uit de beschikbare templates.

Kies uit een van onze standaard templates voor je e‑mailhandtekening

Wanneer je een template hebt gekozen, word je gevraagd de ‘vaste’ informatie in de handtekening in te vullen. Dit is de informatie die voor alle handtekeningen hetzelfde zal zijn, denk bijvoorbeeld aan bedrijfsnaam, logo of bezoekadres.

Aan de rechterkant van je scherm zie je een voorvertoning van hoe een handtekening eruit komt te zien met het invullen van de vaste info. Dynamische info (informatie die per handtekening verschilt) staat tussen {{ }}, deze vul je in bij het aanmaken van e‑mailhandtekeningen.

Vul je bedrijfsgegevens in, zo zijn deze voor alle e‑mailhandtekeningen gelijk

Template aanpassen

Wanneer je toch nog iets wil aanpassen in de vaste info in je template, kan dat altijd door te klikken op Template acties en vervolgens op Template aanpassen. Je komt dan weer terug in de stap waar je de vaste info invult.

Let wel op: na het aanpassen moet je bestaande e‑mailhandtekeningen opnieuw downloaden en installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

Probeer het
30 dagen gratis

Nooit meer zorgen maken over de e‑mailhandtekeningen van je collega's? Gelijk beginnen met campagnes draaien? Probeer Estampida nu gratis.