TipsTipsTipsTipsTipsTips

Instellen van e‑mail­handtekeningen in e‑mail­programma’s

Nadat je via Estampida een HTML email-handtekening hebt gegenereerd, ben je al een heel eind op weg om iedereen binnen de organisatie te voorzien van een professionele e‑mailhandtekening. Je hoeft de e‑mailhandtekening alleen nog maar even in te stellen in je e‑mailprogramma. Hoe je dat precies doet, is afhankelijk van welk e‑mailprogramma je gebruikt. 

Hoe weet ik welk e‑mailprogramma ik heb?

Er zijn verschillende e‑mailprogramma’s waar je mee kunt werken. Op een MacBook of iMac maak je standaard gebruikt van de desktop versie van Apple Mail. Er is ook een mobiele versie van Apple Mail, die je kunt gebruiken op een iPhone of iPad. 

Gebruik je een Windows-computer werk je met de programma’s van Microsoft? Dan werk je mogelijk met de Outlook. Er zijn verschillende versies van Outlook. Niet zeker welke versie jij gebruikt? In dit artikel lees je hoe je erachter komt. 

Naast dat je met een geïnstalleerd programma als Apple Mail of Outlook kunt werken, kun je ook gebruik maken van een e‑mailprogramma binnen je browser, zoals Gmail. 

Welk programma gebruik jij je mails te lezen en versturen? Vind het programma in het rijtje hieronder om erachter te komen hoe jij jouw e‑mailhandtekening kunt instellen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

E‑mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.