TipsTipsTipsTipsTipsTips

Instellen van e‑mail­handtekeningen in Yahoo! mail (browser)

Hoe zet je een handtekening onder je mails die je verzendt via Yahoo! Mail? Je ziet hoe anderen hun mails afsluiten met een professionele handtekening en dat wil jij ook. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om binnen Yahoo! Mail een handtekening in te stellen. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen.

 1. Meld je aan bij je Yahoo! Mail-account

 2. Klik in de bovenste navigatiebalk op Instellingen

  Je vindt de instellingen op de uiterst rechterkant van het scherm. Klik vervolgens op Meer instellingen.Yahoo! mail instellingen

 3. Open de instellingen voor E‑mail schrijven

  Je vindt de E‑mail schrijven link in de kolom aan de rechterkant van het scherm

 4. Kopieer en plak jouw HTML-handtekening

  Open je door Estampida gegenereerde handtekening in een tekstverwerker. Kopieer de volledige HTML-code en plak deze in het daarvoor bestemde tekstvak, onder Handtekening.
  Yahoo! mail nieuwe e-mailhandtekening toevoegen

 5. Controleer of je handtekening goed wordt weergegeven in Yahoo! Mail

  Klik op Automatisch een voorbeeldweergave van links genereren om een voorbeeld van je handtekening te tonen.

 6. Stel in wanneer de handtekening onder je e‑mails moet verschijnen

  Wil je dat de handtekening getoond wordt onder alle berichten die je verstuurt via Yahoo! Mail? Klik dan op het vakje Handtekening toevoegen aan alle uitgaande berichten. Je kunt er ook voor kiezen om per e‑mail te besluiten of je de handtekening wilt toevoegen.

 7. Sla de handtekening op

  Ben je klaar met het maken van de handtekening en tevreden met het resultaat dat je ziet in de voorbeeldweergave? Sla dan de handtekening op met de knop Opslaan.

Heb je alle stappen doorlopen? Dan ben je klaar om je nieuwe handtekening te gaan gebruiken. We raden aan om eerst even een mailtje naar jezelf (of een collega) te sturen, zodat je kunt controleren of je handtekening perfect wordt getoond.

Veelgestelde vragen over e‑mailhandtekeningen in Yahoo! Mail

Hoe voeg je een logo toe aan je e‑mailhandtekening in Yahoo! mail?

Je kunt natuurlijk zelf gaan typen in het tekstvak voor de e‑mailhandtekening. Je handtekening wordt dan als platte tekst getoond. Het staat echter veel mooier als je een afbeelding of logo toevoegt aan je handtekening. Hiervoor moet je een HTML-handtekening genereren. Dat doe je eenvoudig via Estampida.

Hoe kom ik aan een HTML-handtekening?

Voordat je een handtekening kunt toevoegen aan Yahoo! Mail, moet je eerst een HTML-handtekening genereren. Dat kun je doen via Estampida. Nadat je een template hebt gekozen (of gemaakt) en ingevuld, ben je klaar om jouw HTML-handtekening te kopiëren en plakken naar Yahoo! Mail.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

E‑mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.