Instellen van e‑mail­handtekeningen in Windows 10 mail

Met Estampida genereer je heel makkelijk een handtekening om je e-mails mee te ondertekenen. Nadat je een handtekening hebt aangemaakt, hoef je hem alleen nog even in te stellen. Je kunt je e-mailhandtekening in Windows 10 Mail heel eenvoudig aanpassen. Je hoeft enkel de volgende stappen te volgen.

Benodigde tijd: 5 minuten

1. Start Windows 10 Mail op

2. Ga naar Instellingen

Klik op het tandwieltje onderin je scherm om naar Instellingen te gaan.

3. Open de instellingen voor Handtekeningen

Klik in het menu op HandtekeningWindows 10 mail instellingen

4. Kies een account

Selecteer voor welk account je de handtekening wil aanpassen. Wil je de handtekening instellen voor alle accounts binnen Windows 10 Mail? Schakel dan het selectievakje Toepassen op alle accounts in.

5. Schakel de e-mailhandtekening in

Zorg ervoor dat de schuifregelaar Een e-mailhandtekening gebruiken is ingesteld op Aan

6. Plak de handtekening

Open de door Estampida gegenereerde handtekening via je webbrowser of een tekstverwerker. Kopieer de handtekening en plak deze in het daarvoor bestemde tekstvak. De handtekening wordt automatisch opgeslagen.Windows 10 mail e-mailhandtekening instellen

Zoals je ziet stel je jouw e-mailhandtekening met slechts een paar stappen in voor Windows 10 Mail. Nieuwsgierig naar hoe jouw handtekening er in de praktijk uitziet? Maak dan even een nieuwe e-mail aan. De handtekening wordt dan automatisch onder je bericht getoond. We raden aan om de handtekening altijd even op deze manier te testen voordat je hem echt gaat gebruiken.

Veelgestelde vragen over e-mailhandtekeningen in Windows 10 Mail

Kan ik een hyperlink toevoegen aan mijn handtekening in Windows 10 Mail?

Het is niet mogelijk om rechtstreeks via Windows 10 Mail een hyperlink toe te voegen aan een e-mailhandtekening. Door je e-mailhandtekening te genereren via Estampida en deze vervolgens te plakken in Windows 10 Mail is het echter wél mogelijk om een hyperlink toe te voegen aan je e-handtekening.

Is het mogelijk om een afbeelding toe te voegen aan mijn handtekening via Windows 10 Mail?

Windows 10 Mail zelf biedt standaard helaas niet de mogelijkheid om afbeeldingen te uploaden en toe te voegen aan je e-mailhandtekening. Wanneer je een HTML-handtekening genereert via Estampida is het wél mogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan je handtekening in Windows 10 Mail.

E-mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.

Probeer het gratis