Instellen van e‑mail­handtekeningen in Airmail (macOS)

Estampida helpt je om een professionele handtekening voor onder je e-mails te genereren. Wanneer je jouw handtekening hebt aangemaakt, moet je hem nog wel even instellen in het e-mailprogramma dat je gebruikt. 

Gebruik jij Airmail op een Macbook of iMac? Volg dan de volgende instructies om jouw door Estampida gegenereerde e-mailhandtekening in te stellen binnen macOS. 

Let op: deze instructies werken enkel voor Airmail in macOS. Gebruik je Airmail op een mobiel apparaat? Gebruik dan deze tutorial.

 1. Open Airmail

 2. Ga naar je Airmail-voorkeuren

  Klik bovenin de toolbar op Airmail 3 en vervolgens op Voorkeuren. Nadat je hierop klikt, opent automatisch een nieuw venster.

 3. Open de account-instellingen

  Het Voorkeuren venster opent standaard op de Accounts tab. Onder deze tab zie je de verschillende e-mailadressen binnen het account staan. Kies voor welk e-mailadres je de handtekening wilt aanpassen en klik op het tandwiel-icoon dat naast dit e-mailadres staat.

 4. Maak een nieuwe handtekening aan

  Ga in het nieuwe venster dat zojuist is geopend naar de Handtekeningen tab. Klik daarna op + om een nieuwe handtekening aan te maken. Geef je handtekening een naam en klik op Done.Airmail macOS nieuwe e-mailhandtekening toevoegen

 5. Kopieer de HTML-code voor je e-mailhandtekening

  Open je door Estampida gegenereerde e-mailhandtekening in een tekstverwerker, zoals je kladblok. Selecteer en kopieer de volledige HTML-code.

 6. Plak je HTML-handtekening in het tekstvak

  Klik bovenaan in het tekstvak op HTML. Plak de HTML-code van je door Estampida gegenereerde handtekening in het linker tekstvak. Aan de rechterkant zie je automatisch een voorbeeld van hoe je handtekening eruit komt te zien.Airmail macOS e-mailhandtekening instellingen

 7. Sla je handtekening op

  Tevreden met hoe je handtekening eruit ziet? Klik dan onderin het venster op Opslaan om je e-mailhandtekening voor Airmail op te slaan.

Heb je alle stappen gevolgd? Gefeliciteerd, dan heb jij jouw nieuwe e-mailhandtekening met succes geïnstalleerd in Airmail. Nieuwsgierig naar hoe de handtekening eruit ziet? Maak dan even een nieuwe e-mail aan. Onderaan de mail zie je dan – als alles goed is gegaan – je nieuwe professionele handtekening staan.

Veelgestelde vragen over handtekeningen in Airmail voor macOS

Kun je hyperlinks toevoegen aan je handtekening via Airmail?

Wanneer je een HTML-handtekening toevoegt aan Airmail, is het mogelijk om daar een hyperlink in te verwerken. Via Estampida kun je zo’n handtekening inclusief hyperlink eenvoudig genereren. Wij zorgen voor de HTML-code, zodat alles automatisch goed staat.

Hoe voeg ik een afbeelding of logo toe aan mijn handtekening in Airmail?

Om een logo of afbeelding toe te voegen aan je e-mailhandtekening, moet je gebruik maken van een HTML-handtekening. In bovenstaande stappen lees je hoe je de HTML-handtekening installeert. Met de tool van Estampida kun je de HTML-code voor jouw gewenste e-mailhandtekening genereren.

Wordt de handtekening die ik instel via Airmail ook automatisch toegevoegd aan e-mails die ik verstuur via de mobiele app?

Wanneer je je e-mailhandtekening instelt via de macOS-applicatie van Airmail, wordt deze helaas niet automatisch toegevoegd aan e-mails die verstuurt via de mobiele app. Je zult je HTML-handtekening daarom apart moeten instellen voor de Airmail iOS-app. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

E-mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.

Probeer het gratis