Instellen van e‑mail­handtekeningen in Outlook (iOS app)

Gebruik je de Outlook-app op je iPhone of iPad om e-mails te versturen? Dan kun je daar eenvoudig een professionele e-mailhandtekening aan toevoegen. Bijvoorbeeld de handtekening die je hebt gegenereerd via Estampida. In dit artikel laten we je precies zien hoe jij jouw e-mailhandtekening installeert in de Outlook app.

Benodigde tijd: 5 minuten

 1. Kopieer je e-mailhandtekening

  Open de HTML-handtekening die is gegenereerd door Estampida via de browser van je mobiele apparaat. Selecteer de volledige handtekening en tik vervolgens op Kopiëren.

 2. Open de Outlook app

 3. Ga naar de e-mailinstellingen

  Tik in de linkerbovenhoek op het icoon van je account. Kies vervolgens linksonderin in het menu voor Instellingen en daarna voor Handtekening. In dit gedeelte kun je je e-mailhandtekening aanpassen.Outlook App iOS instellingen

 4. Plak je e-mailhandtekening in Outlook

  Verwijder eventuele tekst die nog in het tekstvak voor de handtekening staat. Tik nu in het vak en houd ingedrukt, tot de optie Plakken verschijnt. Plak je door Estampida gegenereerde HTML-handtekening in het daarvoor bestemde tekstvak.
  Let op: het kan zijn dat je e-mailhandtekening er in het tekstvak niet helemaal mooi uitziet. Dit hoeft geen probleem te zijn. Als het goed is, staat de opmaak wel goed als je een e-mail verstuurt.Outlook App iOS e-mailhandtekening instellen

 5. Sla je handtekening op

  Tik bovenin je scherm op het pijltje terug om je e-mailhandtekening op te slaan en terug te gaan naar je inbox.

Alle stappen gevolgd? Dan heb jij jouw e-mailhandtekening aangepast. Controleer nog even of je handtekening er goed uitziet onder je e-mails door een testmail te sturen. Als het goed is, zie je je handtekening staan in de body van je e-mail.

E-mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.

Probeer het gratis