TipsTipsTipsTipsTipsTips

Instellen van e‑mail­handtekeningen in eM Client

Gebruik je eM Client en wil je jouw e‑mails afsluiten met een handtekening? Dan ben je bij het juiste artikel beland. 

Op het eerste gezicht lijkt eM Client wat op Microsoft Outlook. Toch werkt het instellen van een e‑mailhandtekening binnen eM Client net wat anders. In de volgende stappen leggen we uit hoe je een e‑mailhandtekening instelt voor eM Client.

 1. Open eM Client

 2. Ga naar het menu

  Klik op Menu in de linkerbovenhoek.

 3. Open de instellingen

  Navigeer vanuit het menu naar Voorkeuren en vervolgens Instellingen.

 4. Ga naar de e‑mailinstellingen

  Klik in het linkermenu op Mail en kies vervolgens voor Templates en Handtekeningen. Klik vervolgens op de Handtekeningen-knop. Er opent nu een venster.

 5. Voeg een handtekening toe

  In het venster dat je net hebt geopend, klik je bovenaan op de knop Voeg handtekening toe.eM Client nieuwe e-mailhandtekening toevoegen

 6. Kopieer en plak je handtekening

  Je bent bijna klaar om je nieuwe handtekening toe te voegen. Voordat het zover is, moet je de handtekening eerst nog kopiëren. Dat doe je door de – door Estampida gegenereerde – handtekening te openen in je browser. Vervolgens kun je de handtekening selecteren en kopiëren. Plak de handtekening in het daarvoor bestemde tekstvak.eM Client nieuwe html e-mailhandtekening instellen

 7. Kies het gewenste account

  Handtekening geplakt? Keer dan terug naar instellingen. Selecteer hier het account waarvoor je de nieuwe handtekening wilt instellen.
  eM Client instellingen

 8. Bepaal wanneer de handtekening moet worden getoond

  Je kunt kiezen om de handtekening onder nieuwe e‑mails te plaatsen, maar je kunt hem ook toevoegen onder antwoorden en doorgestuurde berichten.

 9. Bevestig je aanpassingen

  Staan alle instellingen goed? Klik dan op Toepassen om je instellingen op te slaan. Sluit de instellingen vervolgens door op OK te klikken.

Je bent bijna klaar om e‑mails met handtekeningen te gaan verzenden via eM Client. Het enige wat je nog hoeft te doen, is controleren of je handtekening goed wordt getoond onder je e‑mails. Dat doe je door een nieuwe e‑mail te openen. Als het goed is zie je je nieuwe handtekening onderaan je bericht verschijnen.

Veelgestelde vragen over e‑mailhandtekeningen in eM Client

Hoe voeg ik een afbeelding toe aan mijn handtekening in eM Client?

Een simpele e‑mailhandtekening is leuk, maar het is nóg leuker om ook een afbeelding toe te voegen aan je handtekening. Door gebruik te maken van Estampida genereer je eenvoudig een e‑mailhandtekening met daarin een afbeelding (of logo). Je kunt deze handtekening vervolgens kopiëren en plakken om hem in te stellen in eM Client. 

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

E‑mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.