TipsTipsTipsTipsTipsTips

Instellen van e‑mail­handtekeningen in Airmail (iOS)

Wist je dat je een HTML-handtekening rechtstreeks kunt installeren via de mobiele (iOS) app van Airmail? Zo kun je de mails die je verstuurt via je iPhone of iPad voorzien van een professioneel uitziende handtekening. Bijvoorbeeld de handtekening die je genereert via Estampida. In dit artikel leggen we uit hoe jij jouw handtekening instelt via de Airmail iOS-app. 

Let op: deze instructies werken enkel voor Airmail op iOS. Gebruik je Airmail op een MacBook of iMac? Gebruik dan de tutorial voor de desktop-versie van Airmail.

Benodigde tijd: 5 minuten

 1. Kopieer je HTML-handtekening die je in Airmail wilt gebruiken

  Open je – door Estampida gegenereerde – e‑mailhandtekening in de browser van je iPhone of iPad. Selecteer en kopieer de volledige handtekening.

 2. Open de Airmail iOS app

 3. Ga naar de Instellingen binnen Airmail

  Tik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek van de app. Onderaan in het menu vind je het kopje Instellingen. Klik hierop.

 4. Kies je e‑mailaccount

  Selecteer het e‑mailaccount waarvoor je de e‑mailhandtekening wilt installeren.

 5. Open de Handtekening instellingen

  Onder de Algemene instellingen vind je het kopje Handtekeningen. Tik hierop. Selecteer vervolgens opnieuw het gewenste account voor de e‑mailhandtekening.Airmail iOS instellingen

 6. Plak je handtekening

  Plak de handtekening die je in stap 1 hebt gekopieerd in het daarvoor bestemde tekstvak. Stond er al tekst in dit vak? Verwijder deze dan eerst, voordat je je nieuwe handtekening plakt.

 7. Controleer je handtekening

  Zodra je de handtekening in het tekstvak hebt geplakt, krijg je een voorbeeld van je handtekening te zien. Ben je tevreden over het eindresultaat? Tik dan linksboven in je scherm op het pijltje terug om de instellingen te sluiten. Je handtekening wordt automatisch opgeslagen.Airmail iOS e-mailhandtekening instellen

Nadat je alle stappen hebt gevolgd, ben jij er klaar voor om e‑mails te gaan versturen met je mooie nieuwe HTML-handtekening. We raden aan om van tevoren eerst even een testmailtje te sturen, bijvoorbeeld naar jezelf, om te controleren of je handtekening perfect wordt weergegeven. Veel succes!

Veelgestelde vragen over handtekeningen in Airmail

Hoe kom ik aan een HTML-handtekening om te gebruiken in de Airmail app?

Met onze tool kun jij jouw eigen HTML-handtekening genereren. Ook is het mogelijk om hier afbeeldingen, hyperlinks en een eigen opmaak aan toe te voegen. Je krijgt vervolgens de HTML-code voor je handtekening die je kunt plakken in Airmail.

Heeft dit artikel je geholpen?

Goed om te horen!
Dank voor je beoordeling

Dank voor de feedback.
Sorry dat we je niet konden helpen!

E‑mail-handtekeningen van je organisatie recht trekken?

Met Estampida doe je dit in no-time. Met Estampida geef je iedereen in je organisatie dezelfde handtekening, snel en eenvoudig.